Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Vejpakken i dansk perspektiv

Søgeord:

10. april 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

127 gange

Læses i øjeblikket af:

1

ITD mødte Folketingets Transportudvalg i Bruxelles

 

Mandag den 9. april 2018 bød ITD velkommen til Folketingets Transportudvalg, som var på besøg i Bruxelles for at høre nærmere om de forestående forhandlinger om vejpakken. Under mødet med udvalget præsenterede ITD folketingspolitikerne for foreningens synspunkter på de forskellige dele af vejpakken, herunder især udstationeringsdirektivet, cabotage og køre- og hviletid.

 

Folketingsmedlemmerne udviste især stor interesse for forslagene om køre- og hviletid og udstationering og status på forhandlingerne i EU’s institutioner. På mødet var der også mulighed for at høre vicekontorchef Frederik Rasmussen fra EU-Kommissionen give en status på forhandlingerne om vejpakken.

 

Vejpakken er meget omfattende, og udfaldet af den vil få enorm betydning for hele den europæiske transport- og logistiksektor. Derfor glæder vi os også over, at de danske politikere tager sig tid til at møde os i Bruxelles og sætte sig grundigt ind i de mange forskellige elementer i vejpakken. Vi har forsøgt at give dem et konkret indblik i, hvad de forskellige scenarier kan få af betydning i de enkelte transportvirksomheder. Vi forklarede også, hvordan vores arbejde i Bruxelles foregår, og hvad det er, der er i spil i forhandlingerne, siger Emma Hadrovic, ITD’s politiske konsulent i Bruxelles.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk