Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Velbesøgt åbent hus hos Scania i Randers

Søgeord:

12. september 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Scania kunne glæde sig over, at knap 400 gæster lagde vejen forbi det nyrenoverede Scania-anlægi Randers, som summede af aktivitet i det gode vejr lørdag.

Scania kunne glæde sig over, at knap 400 gæster lagde vejen forbi det nyrenoverede Scania-anlægi Randers, som summede af aktivitet i det gode vejr lørdag.Scania-anlægget i Randers har i løbet af det seneste års tid gennemgået en omfattende renovering til mere end 3 mio. kr., så det i dag fremstår helt up-to-date med nye kunde- og medarbejderfaciliteter, reservedelslager og værksted. Mange af de besøgende benyttede lejligheden til at besigtige de moderne faciliteter og få en god fagsnak med Scanias medarbejdere fra værksted, salgsafdeling og EFFER Krancenter.

 

I løbet af Åbent Hus-arrangementet afviklede Scania et lille rask Randers-mesterskab i økonomikørsel. Den lokale chauffør Claus Buchsti opnåede at køre 3,3 km/l på den krævende rute i en Scania G 420 med sættevogn på 40 tons vogntogsvægt, og det var nok til at vinde et fabriksbesøg med ledsager hos Scania. Claus kører til hverdag silotankvogn for Johs. Rasmussen, Svebølle.

Trækplasteret ved Åbent Hus-arrangementet var den svenske ’customkonge’ Svempas to showlastbiler Jade Wing og Red Pearl, der var udstillet foran Scania-anlægget. De fik mange anerkendende blikke og kommentarer, men også en række klassiske Scania Streamline tiltrak sig opmærksomhed og fik nostalgien til at blomstre.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com