Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Velkommen på Transport Øst 2015

Søgeord:

3. september 2015  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

857 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Flere nyheder fra messen.

Sjællands fag- og leverandørmesse Transport Øst byder denne weekend 5. og 6. september velkommen til et par spændende branchedage i Ventrupparken i Greve.

 

Det er i år syvende gang, Danske Transport Medier arrangerer Sjællands førende fagmesse, og for sjette år i træk finder messedagene sted i Greve, der med sine gode tilkørselsforhold og driftige erhvervsliv er det helt oplagte samlingspunkt for transportbranchen øst for Storebælt.

 

Kølekasser, E-learning og Palfinger Epsilon

Lavmands Last & Karrosseri A/S glæder sig til at præsentere de besøgende på stand 24 for flere nyheder. Heriblandt, at opbyggervirksomheden nu sælger kølekasser og andre opbygninger fra Plandex, udover selskabets nye test- og rådgivningscenter i lastsikring.

 

På stand T4 står DEKRA’s repræsentanter klar til at fortælle om, hvad landets største private udbyder af AMU-kurser inden for transport har i støbeskeen for de kommende kursister. Blandt andet i forbindelse med vognmandsuddannelsen, hvor DEKRA har skabt fleksibilitet igennem en E-learning-platform.

Den østrigske kranproducent Palfinger kører til stand 26 for at fremvise selskabets PK 200.002L-SH model med dens hydrauliske rækkevidde på mere end 45 meter. Derudover kan nysgerrige blandt andet opleve de nye medlemmer af Palfinger Epsilon-familien, M-serien.

 

Velkommen på Transport Øst 2015 på adressen Ventrupparken 12 i Greve lørdag fra 10-17 og søndag fra 10-15.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com