Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Velkommen til Olesen Dyhr og Sass Larsen

Søgeord:

9. august 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2300 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Danske Speditører hilser ny ”transport- og logistik”-ministre velkommen.

Danske Speditører hilser ny ”transport- og logistik”-ministre velkommen.- Danske Speditører mener, at logistik- og transportbranchen kan se frem til et seriøst samarbejde på vigtige ministerpladser, siger adm.dir. Martin Aabak, Danske Speditører, i anledning af fredagens ministerrokade.

 

- Den nye trafikminister Pia Olesen Dyhr har tidligere været sit partis trafikpolitiske ordfører og i den forbindelse gjort sig positivt bemærket, blandt andet ved Danske Speditørers og Dansk Erhvervs konference om citylogistik for snart tre år siden. Hendes erfaringer som udenrigshandelsminister vil styrke det grænseoverskridende element i trafikpolitikken - det er vores forventning og håb, fortsætter Martin Aabak.

Sass Larsen

- Henrik Sass Larsen er blevet sat på en post, hvor handlekraft og et realistisk forhold til, hvad Danmark lever af, er uundværligt, og vi forventer, at han kommer til at markere sig på denne post, som er ressortministerium for den udenrigshandel, som alle speditører er led i. Hans manglende ministererfaring opvejes rigeligt af hans erfaring som politisk forligsmager, siger Aabak.

Arbejdsudleje

Danske Speditører noterer sig, at posten som skatteminister ikke skifter hænder. Det signalerer kontinuitet og sikre at vigtige problemstillinger, som for eksempel arbejdsudlejeskatten, ikke forbliver uløste.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com