Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Verdens første Linde 4x4

Søgeord:

14. september 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

239 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Ny specialmaskine fra N.C. Nielsen.

 

N.C. Nielsen har igen lavet en specialmaskine på værkstedet i Balling. Selskabet har netop bygget verdens første Linde gaffeltruck med firehjulstræk. Linde H 80/900 4WD er produktnavnet på den nye specialudviklede sejtrækker på 8 tons, som frembyder solide køreegenskaber på forskellige typer køreunderlag.

 

Den nye Linde H 80/900-firehjulstrækker er særligt udviklet til de mange interne transportopgaver på byggepladser, oplagringspladser og lignende steder uden fast belægning. Den er også velegnet til at køre på stejle stigninger og eksempelvis også i snevejr. Alle disse steder kører maskinen ubesværet med sin tonstunge last, lyder det fra N.C. Nielsen.

 

- Langt de fleste af vores Linde gaffeltruck kører på befæstede arealer ude og inde. Med den nye Linde H 80/900-firehjulstrækker udvider vi aktionsradius for denne type maskine markant. Den kan også køre på de ujævne overflader og i uvejsomt terræn. Vi ser et stort markedspotentiale i denne type Linde firehjulstrækker, siger salgsdirektør Allan Christensen fra N.C. Nielsen A/S.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com