Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Vestas opjusterer forventningerne

Søgeord:

19. august 2016  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

538 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Kanon-regnskab giver blod på tanden.

Vindmøllekoncernen Vestas offentliggjorde i går torsdag selskabets regnskab for andet kvartal af 2016, der må give anledning til julelys i øjnene hos aktionærerne.

 

I andet kvartal formåede koncernen at omsætte for 19 mia. kr., hvilket var hele 46 procent mere end samme kvartal sidste år. Samtidig steg EBIT før særlige poster med 1,9 mia. kr. til 3 mia. kr., mens overskuddet før skat steg med 1,5 mia. kr. til 2,8 mia. kr.

 

Det flotte kvartalsregnskab har fået Vestas til at opjustere forventningerne for 2016, hvor selskabet tidligere forventede en omsætning på minimum 67 mia. kr. til nu et mål om en omsætning i omegnen af 70,7 mia. kr.

 

Administrerende direktør hos Vestas, Anders Runevad, takker i en skriftlig meddelelse især koncernens medarbejdere for det flotte resultat:

- Jeg er meget tilfreds med Vestas’ stærke præstation i andet kvartal. Vores kolleger har præsteret godt i et højt aktivitetsniveau, der sammen med det rette mix af projekter har bidraget til, at Vestas har præsteret ekstremt solide resultater, hvad angår omsætning, EBIT-margin, nettoresultat og frit cash flow samt en ordrebeholdning på linie med forventningerne, lyder det fra topchefen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com