Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Vinteren hærger i USA med tusinder af flyaflysninger

Søgeord:

29. januar 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Vinteren har lagt sin klamme og kolde hånd over store dele af Amerika. Det har den faktisk gjort i længere tid, og i weekenden og i begyndelsen af denne uge er det bare taget til – og temperaturen falder fortsat.

Vinteren har lagt sin klamme og kolde hånd over store dele af Amerika. Det har den faktisk gjort i længere tid, og i weekenden og i begyndelsen af denne uge er det bare taget til – og temperaturen falder fortsat.I ellers så varme Miami skal man være glad, hvis der er 16 grader, og i nordøst - i Chicago - var den i går minus 10 grader, men en isnende blæst føltes det i følge meteorologerne som minus 29 grader.

 

I New Orleans, langt mod syd, måtte 70 procent af flyene blive på landjorden tirsdag, og i South Caroline blev halvdelen af alle fly i Charleston aflyst.

 

Hårdest ramt er imidlertid verdens travleste lufthavn Atlanta Hartsfield-Jackson International. Allerede i aftes var 439 afgående og 430 ankommende fly aflyst. Og det kan blive meget værre.

I løbet af mandag til og med i dag er foreløbigt 5.300 fly aflyst, og flyselskaberne har for længst indført fri ombooking.

 

American, United, USAirways og Southwest meldte i går ud om alvorlige problemer i en række af deres store byer og hubs.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com