Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Vognmænd vil investere

Søgeord:

5. februar 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1309 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Brug for flere hænder bag rattet.

Det økonomiske opsving er ved at bide sig fast. Nu har ATL – Arbejdsgiverforeningen for Transport og Logistik - fået konkrete tal på, hvad det betyder for efterspørgslen efter chauffører.

 

 Flere virksomheder inden for godstransporten forventer en stigning i beskæftigelsen i 1. halvår 2016 i forhold til samme periode i 2015, viser en undersøgelse lavet af ATL og Jysk Analyse.

 

386 medlemmer af ATL er blev spurgt om deres forventninger til fremtiden. Næsten hver anden (47 procent) af virksomhederne forventer, at de får behov for at ansætte nye medarbejdere i 2016.

 

 Danske chauffører har en høj gennemsnitsalder, og en del af ansættelserne vil ske, fordi nuværende medarbejdere siger op for at gå på pension. Men knap en tredjedel af virksomhederne forventer, at de får brug for flere medarbejdere, end de har i dag.

 Det er langt overvejende chauffører, der er bud efter. Blandt virksomhederne, som forventer at få behov for at ansætte nye medarbejdere i løbet af 2016, forventer 90 procent at få behov for at ansætte chauffører. 14 procent forventer at skulle rekruttere lager- og terminalmedarbejdere. 

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com