Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Vognmand Gert Jakobsens blev 60

Søgeord:

3. september 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

232 gange

Læses i øjeblikket af:

1

ITD fejrede bestyrelsesformand Gert Jakobsens 60 års dag.

 

ITD-huset i Padborg dannede fredag den 31. august 2018 ramme om en festlig og overordentlig velbesøgt reception i anledning af bestyrelsesformand Gert Jakobsens 60-års dag.

 

ITD’s karakteristiske Bue-sal var fyldt til randen med venner, familie, kollegaer og samarbejdspartnere, der fra nær og fjern havde taget turen til Padborg for at være med til at fejre ITD’s bestyrelsesformand, Gert Jakobsen, der den 18. august 2018 fyldte 60 år.

 

Den store sal summede af gensynsglæde, snak, kram og håndtryk og der blev uddelt flotte, behagelige og ikke mindst praktiske gaver til den vellidte vognmand og bestyrelsesformand fra Hornslet.

Kø ved talerstolen

Køen til talerstolen var lang, og Gert Jakobsen fik mange flotte ord med på vejen. ITD’s administrerende direktør Carina Christensen, var den første, der tog ordet, og hun lagde i sin tale vægt på Gert Jakobsens store indsats i ITD.

 

- Du trækker et kæmpe læs som bestyrelsesformand i ITD, og det er absolut ikke nogen lille opgave. Jeg tror faktisk, at mange vil blive overraskede over, hvor mange timer du egentlig bruger på jobbet som bestyrelsesformand i ITD! Og du gør det altid uden at kny, altid i godt humør, altid med nye forslag og nye ideer til, hvordan tingene kan blive endnu bedre for ITD og for ITD’s medlemmer, sagde Carina Christensen i en pressemeddelelse fra brancheorganistionen om formandens runde fødselsdag.

Personlige kvaliteter

Herefter gav Carina Christensen ordet videre til ITD’s næstformand, Niels Juel Nielsen, der i sin tale fremhævede Gert Jakobsen store personlige kvaliteter.

 

- Når man tænker på Gert Jakobsen, tænker man først og fremmest venlighed, imødekommenhed, hjælpsomhed, viden, erfaring, handelstalent, salgstalent, organisationstalent – jeg kunne blive ved. Man når ikke så langt uden basale og medfødte evner – og en god portion stædighed og udholdenhed, sagde Niels Juel Nielsen.

 

Bestyrelsesmedlem Christian S. Madsen, som er den i bestyrelsen, der har arbejdet længst tid sammen med Gert Jakobsen, stillede også op i rækken af talere, og han kom blandt andet ind på Gert Jakobsens solide forretningsevner.

 

- Nu ved jeg ikke rigtig Gert, om den handel du lavede dengang med min far, var årsagen til, at du har haft så stor succes med din forretning, i så fald vil jeg gerne have, at vi trækker handlen tilbage… Du har i alt fald bevist, at du, ud over at være en dygtig og vellidt formand, også er en dygtig forretningsmand, og du har formået at følge et af de råd, som jeg husker FDE, dengang i slutningen af 80’erne og op i 90’erne, kom med på de mange medlemsmøder; nemlig at vognmændene skulle specialisere sig, det er vejen frem, fortalte Christian S. Madsen.

Fødselaren selv var behørigt rørt og glad, over at så mange var mødt op for at fejre ham, og takkede for de mange gaver og fine ord, som han fik med på vejen

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com