Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Vognmandsforretninger lever i bedste velgående

Søgeord:

27. september 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2448 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Meddelelse om tvangsopløsning af aktieselskab i Jelling har skabt usikkerhed om to vognmandsforretningers aktiviteter.

Meddelelse om tvangsopløsning af aktieselskab i Jelling har skabt usikkerhed om to vognmandsforretningers aktiviteter.TTN kunne 28. august 2013 berette, at selskabet Vognmand Flemming Larsen, Jelling A/S var under tvangsopløsning. Det fremgik – helt korrekt – af Erhvervs- og Selskabsstyrelsens selskabsmeddelelser, at selskabet ved Skifteretten i Kolding var taget under likvidationsbehandling efter anmodning fra Erhvervsstyrelsen.

 

Den korte note har imidlertid skabt uheldig forvirring hos en række af TTN’s læsere.

 

- Det er helt korrekt, at min tidligere vognmandsforretning er under tvangsopløsning. Men meddelelsen har desværre givet anledning til misforståelser hos flere af vore kunder og samarbejdspartnere. Aktiviteterne i Vognmand Flemming Larsen, Jelling A/S er afhændet til min søn Lennart Larsen, der driver forretningen Vognmand Lennart Larsen, Jelling ApS, og jeg driver fortsat selv vognmandsvirksomheden Larsen & Nørager ApS. Begge virksomheder lever i bedste velgående, siger vognmand Flemming Larsen til TTN og forklarer:

- Da alle aktiviteter og fordringer var afviklet i Vognmand Flemming Larsen, Jelling A/S i forbindelse med generationsskiftet, så valgte vi – efter råd fra vores revisor – at lade selskabet tvangsopløse. Der er altså ingen gæld i selskabet. Jeg har i alle mine 48 år som vognmand lagt vægt på, at svare enhver sit, og det har jeg også gjort her. Derfor er jeg naturligvis ked af, at nogen har fået det fejlagtige indtryk, at der er tale om en konkurs, fordi misforståelsen rammer både min egen og - ikke mindst - min søns forretning, der begge lever i bedste velgående, siger Flemming Larsen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com