Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Vojens Lufthavn sendes i udbud

Søgeord:

3. september 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2257 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Haderslev Kommune ønsker, at der kommer mere luft under vingerne på lufthavnen i Vojens, og derfor er kommunen ved at gøre klar til, at lufthavnen sendes i udbud.

Haderslev Kommune ønsker, at der kommer mere luft under vingerne på lufthavnen i Vojens, og derfor er kommunen ved at gøre klar til, at lufthavnen sendes i udbud.-Vi vurderer, at der er et uudnyttet potentiale i lufthavnen, for vi ønsker at der sker en udvikling af Vojens Lufthavn på kommercielle vilkår, der både kan være til gavn regionens erhvervsliv og samtidig kan skabe flere arbejdspladser, siger borgmester Jens Christian Gjesing (A).

 

Lufthavnen har både firma- og taxaflyvning og er indrettet med kursusvirksomhed og et cafeteria, der er bortforpagtet.

 

Vojens Lufthavn støder op til Flyvestation Skrydstrup, der er hovedbase for de danske F16 fly. Lufthavnen har to startbaner. Både i forhold til flytrafikkontrol og til landingsbanerne er der gode muligheder, og selv de tungeste fly kan lande i lufthavnen.

Der er i dag i begrænset omfang charter/fragtflyvning, men kommunen har haft en indledende kontakt til Trafikstyrelsen for at få vurderet muligheden for at betjene charterfly med op til 200 passagerer.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com