Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Vokseværk i Aabenraa Havn

Søgeord:

14. maj 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2262 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Havnen i Aabenraa håndterer mere gods, og havnens kunder efterspørger mere plads på havnen. Mange virksomheder venter på, at industrihavnen i Aabenraa bliver udvidet, er meldingen fra Aabenraa Havn, der mener, at det begynder at minde om tiden før finanskrisen.

Havnen i Aabenraa håndterer mere gods, og havnens kunder efterspørger mere plads på havnen. Mange virksomheder venter på, at industrihavnen i Aabenraa bliver udvidet, er meldingen fra Aabenraa Havn, der mener, at det begynder at minde om tiden før finanskrisen.- Situationen ser rigtig positiv ud. Alene i 2013 havde vi godt 1,6 millioner ton gods over kaj, hvilket er en fremgang på 45 procent i forhold til 2012. Selvfølgelig var det ikke vores bedste år, men vi begynder at nærme os omsætningstal, der minder om de gode tider før finanskrisen, siger Henrik Thykjær, havnedirektør i Aabenraa Havn til JydskeVestkysten.

 

Havnens arealer er ved at være fuldt udnyttet, og der er brug for at få udvidet industrihavnen, da både nye og eksisterende kunder ønsker plads her.

Hovedfokus i udvidelsesplanerne er dybvandshavnen, hvor vanddybden er 11 meter.

mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com