Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Volvo Car Corporation sejler med DFDS

Søgeord:

25. november 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Volvo Car Corporation (VCC) har hidtil fået udført selskabets logistikopgaver via Volvo Group Logistics Services, del af Volvo Group. Men nu har VCC, som ikke er en del af Volvo Group, besluttet at opbygge sin egen logistikstyring via samarbejde med eksterne partnere, oplyser DFDS elektroniske nyhedsbrev Update Weekly.

Volvo Car Corporation (VCC) har hidtil fået udført selskabets logistikopgaver via Volvo Group Logistics Services, del af Volvo Group. Men nu har VCC, som ikke er en del af Volvo Group, besluttet at opbygge sin egen logistikstyring via samarbejde med eksterne partnere, oplyser DFDS elektroniske nyhedsbrev Update Weekly.Til nyhedsbrevet siger Niklas Andersson, managing director for DFDS Logistics i Gøteborg:

 

- Det er en stor glæde for mig at kunne meddele, at DFDS Logistics er blevet udvalgt som partner til at udføre logistikservices for VCC. Den nye kontrakt, som træder i kraft 1. januar, omfatter trafik fra Belgien og Frankrig til Sverige, fra Sverige til Belgien og Frankrig, i Sverige og Belgien samt fra Frankrig til Belgien.

Niklas Andersson tilføjer:

 

- Vi er meget stolte over denne nye ordre, som bygger på det gode forhold til VCC samt til Volvo Group / Volvo Group Logistics Services, og jeg er især stolt over, at en virksomhed som VCC, der altid lægger vægt på kvalitet i alle forhold i deres forretning, har fundet, at vores services har en kvalitet, der gør os egnet som logistikpartner.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com