Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Volvo indgår storaftale med Ragn-Sells

Søgeord:

31. juli 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

En kontrakt til en værdi omkring 120 millioner SEK markerer starten på et tættere samarbejde der skal effektivisere Ragn-Sells køretøjshåndtering og yderligere understøtte virksomhedens miljøstrategi mod at halvere CO2-udledningen i 2020.

En kontrakt til en værdi omkring 120 millioner SEK markerer starten på et tættere samarbejde der skal effektivisere Ragn-Sells køretøjshåndtering og yderligere understøtte virksomhedens miljøstrategi mod at halvere CO2-udledningen i 2020.Volvo Trucks af Volvo Truck Center Sweden AB har indgået en aftale med Ragn-Sells AB, der er en af Skandinaviens største og førende indenfor genbrug og miljø.

 

Aftalen udbygger samarbejdet mellem parterne med henblik på at effektivisere Ragn-Sells køretøjshåndtering. Handlen har en værdi på omkring 120 mio. svenske kroner og omfatter operationel og finansiel leasing af ca. 60 nye Volvo lastvogne.

Service og reparation

Aftalen omfatter også service-og reparationskontrakter på chassiset og karrosseri, styring af køretøjer, og overtagelse af omkring 50 to 60 brugte køretøjer,

-Vi er meget beærede over at Ragn-Sells viser os denne tillid., Vil vi arbejde med fælles nøgletal til for at reducere CO2 udslippet og øge udnyttelsesgraden på køretøjer, ved at sikre, at produktion og køreruter for Ragn-Sells flåde i Sverige planlægges og gennemføres så effektivt som muligt, siger Henric Sundin, administrerende direktør for Volvo Truck Center Sweden AB.

 

Forretningen indebærer at Volvo Truck Center overtager køretøjsadministrationen og koordinerer af al service og værkstedbesøg i Sverige. Ud over den almindelig Fleet-Management aftale, omfatter det også rådgivning på det operationelle og ledelsesmæssige niveau, med henblik på at gennemgå og effektivisere trafikstrømmene.

Dynafleet

For at få en effektiv kontrol med køretøjernes brændstofforbrug anvendes Volvo Truck Fleet-system Dynafleet, som blandt andet kan følge hele flåden og hver lastbils brændstofforbrug. Til støtte for chaufførerne, for over tid at køre økonomisk, bruges Fuel Advice. Denne service giver chaufførerne personlig rådgivning ved at analysere køreteknikken og giver praktiske tips til, hvordan førerens adfærd kan forbedres for at opnå bæredygtige besparelser.

Ragn-Sells arbejder aktivt med sin miljøindsats og har sat et mål om at halvere CO2-udledningen i 2020.

 

- At kontrollere, hvordan vi arbejder med vores flåde, er en del af vores miljøstrategi. Vores ambition er at hæve miljøstandarden, forøge kapacitetsudnyttelsen samt produktionsoptimere hele vores vognpark. Set-uppet, hvor Volvo Truck Center overtager ansvaret for køretøjsadministrationen vil også påvirke vores balance positivt og vi kan fokusere på vores kerneforretning, siger Per-Eric Bjurenborg, køretøjs- og produktionsudstyrschef hos Ragn-Sells AB.

 

Per-Eric Bjurenborg, køretøjs- og produktionsudstyrschef ved Ragn-Sells AB ses på billedet.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com