Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Vrinsk i Volvoen

Søgeord:

23. april 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2314 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Ny FH 540 hestetransporter til ponyglad familie i Nordsjælland.

Ny FH 540 hestetransporter til ponyglad familie i Nordsjælland.STX Danmark i Gilleleje, dansk repræsentant for det belgiske firma STX, har opbygget en ny hestetransporter med al tænkelig komfort.

 

Kunden er en pony- og springrytterfamilie i Nordsjælland, der ønsker at rejse praktisk og komfortabelt til ridestævner i Danmark og udlandet.

 

Den mere end 12 meter lange hestetransporter på Volvo-chassis har plads til syv heste, der står i hver deres bås bagerst på køretøjet.

Luksus-camper

Bagvæggen i det oprindelige førerhus er fjernet, og hele den forreste del af hestetransporteren er omdannet til en moderne bolig med køkken, badeværelse, soverum og opholdsstue.

 

Alle rum med aircondition og termostatstyret gulvvarme.

 

En 700 liter stor vandtank sørger for, at der hele tiden er frisk vand til køkken og toilet. Et oliefyr varmer vandet op til den ønskede temperatur, og tanke på 300 og 500 liter tager imod spildevandet.

Lædersæder

I førerhuset er der monteret fire lækre førersæder i læder, så alle kan sidde forsvarligt med sikkerhedssele, når lastbilen er på vej. Og chaufføren kan fra førersædet overvåge temperaturen ved hestene og via kamera se, om de har det godt.

- STX har allerede opbygget fem moderne hestetransportere på det nye Volvo FH chassis, som er populært til formålet, fortæller adm. direktør Frank Sæbø Hansen, STX Danmark

Ekstra kvm.

Når hestetransporteren ankommer til sit mål, kan Volvoen øge antallet af kvadratmeter, idet hele den ene side af køretøjet kan slås ud. Dermed opnås der en forøgelse af bredden med en meter, så der bliver mere plads til beboere og heste.

Lastbilens tag kan skydes op, så der bliver mere plads i sovekabinerne oppe under lastbilens tag.

 

Uanset hvor der parkeres, er fører og passagerer kontakt med omverdenen via internet.

Parabolen på taget sikrer, at der kan ses fjernsyn på lastbilens tre fladskærme. Generer solen, kan der skydes markiser ud ved hestetransporterens vinduer, og der er tillige radio, surround-sound, DVD-afspiller m.m. i den velekviperede Volvo.

/cw
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com