Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Vrøvl med tiden

Søgeord:

25. maj 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1586 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Særtransporter rammes af lang ventetid.

Mange medlemmer af har inden for den seneste tid henvendt sig til DTL Kran Blok Erfa med beklagelse over, at de oplever, at responstiden for udstedelse af særtransporttilladelser er utilfredsstillende og giver store problemer i forhold til afviklingen af særtransporter.

 

Der er flere eksempler på, at en vognmand ikke har kunnet udføre en konkret transport, fordi det ikke har været muligt at indhente særtransporttilladelse inden for rimelig tid, hvorefter kunden har fundet andre muligheder.

 

DTL er i dialog med politiet, som er bekendt med problemet, men om der findes en hurtig løsning, kan endnu ikke garanteres. Vi har peget på, at der er behov for at prioritere ansøgningerne, så man undgår, at ansøgninger for ukomplicerede særtransporter ikke afventer unødig sagsbehandlingstid.

Dialog

Hvis der er begrundet utilfredshed over ventetiden for behandling af en konkret ansøgning om udstedelse af en særtransporttilladelse, bør man fremsende en skriftlig klage til den stedlige politikreds med kopi til DTL Kran Blok Erfa´s sekretær.

 

Klagen bør indeholde specifik ansøgning, dato for ansøgning m.v.. En klage kan godt gælde flere ansøgninger, hvor den i så fald skal indeholde alle relevante data.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com