Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

WashTec vælger Freja

4. januar 2016  |  

Af Lars Myrup Lassen

Freja Transport & Logistics indgår aftale med tysk vaskeanlægsproducent.

 

Freja Transport & Logistics annoncerede lige før jul en 3-årig aftale med tyske WashTec om warehousing, plukning og distribution WashTecs produkter i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

 

WashTec har i mere end 50 år leveret automatiserede og innovative vaskeanlæg til transportsektoren.

 

Aftalen omfatter oplagering i Freja Transport & Logistics lagerterminal i Taastrup uden for København. WashTecs produkter bliver herfra videredistribueret til kunder i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

 

Med aftalen ønsker WashTec at styrke distributionsnetværket i Norden, hvor man forventer at kunne tilbyde kunderne en bedre service. Blandet ved at kunderne får adgang til Frejas track & trace-løsning.

Freja opnår til gengæld en langsigtet aftale med en veletableret og respekteret producent, der styrker aktiviteterne i transportvirksomhedens skandinaviske netværk.

 

Parterne fremhæver i pressemeddelelsen fra Freja Transport & Logistics A/S, at aftalen også understøtter udviklingen af bæredygtige løsninger til gavn for kunderne.

WashTec

WashTec er en af verdens førende leverandører af vaskeanlæg til transportsektoren, med repræsentation i 65 lande. Ud over Europa sælges WashTecs anlæg blandt andet i USA og Canada, Kina og Australien.

WashTec beskæftiger mere end 1700 ansatte på verdensplan.

IconIcon

Søgeord:

Læst i alt:

1487 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com