Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

WashTec vælger Freja

Søgeord:

4. januar 2016  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

1492 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Freja Transport & Logistics indgår aftale med tysk vaskeanlægsproducent.

 

Freja Transport & Logistics annoncerede lige før jul en 3-årig aftale med tyske WashTec om warehousing, plukning og distribution WashTecs produkter i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

 

WashTec har i mere end 50 år leveret automatiserede og innovative vaskeanlæg til transportsektoren.

 

Aftalen omfatter oplagering i Freja Transport & Logistics lagerterminal i Taastrup uden for København. WashTecs produkter bliver herfra videredistribueret til kunder i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

 

Med aftalen ønsker WashTec at styrke distributionsnetværket i Norden, hvor man forventer at kunne tilbyde kunderne en bedre service. Blandet ved at kunderne får adgang til Frejas track & trace-løsning.

Freja opnår til gengæld en langsigtet aftale med en veletableret og respekteret producent, der styrker aktiviteterne i transportvirksomhedens skandinaviske netværk.

 

Parterne fremhæver i pressemeddelelsen fra Freja Transport & Logistics A/S, at aftalen også understøtter udviklingen af bæredygtige løsninger til gavn for kunderne.

WashTec

WashTec er en af verdens førende leverandører af vaskeanlæg til transportsektoren, med repræsentation i 65 lande. Ud over Europa sælges WashTecs anlæg blandt andet i USA og Canada, Kina og Australien.

WashTec beskæftiger mere end 1700 ansatte på verdensplan.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com