Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

WorldTrack overtager kørebog

Søgeord:

1. juni 2016  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

779 gange

Læses i øjeblikket af:

1

WorldTrack og Freelizers aktiviteter sammenlægges.

WorldTrack og Freelizers aktiviteter, i form af kunder, services, forhandleraftaler og udviklingsprojekter, sammenlægges. De samlede aktiviteter videreføres under navnet WorldTrack.

 

Brian Clemens, WorldTrack direktør udtaler:

- Vi byder Freelizers kunder velkommen og vi glæder os til at yde dem en professionel service og vi kommer naturligvis også til at give de nye kunder et godt tilbud på vores mange tilvalgsprodukter.

 

Han fortsætter:

- Vi forventer os meget af Freelizers kørebogsløsning, der opfylder alle SKAT’s krav til kørselsregnskab. Freelizers position på det tyske marked er ligeledes særdeles interessant for WorldTrack.

- Jeg er tilfreds med aftalen, udtaler direktør Stig Weilborg fra Freelizer og tilføjer:

- Den giver mulighed for at vores kunder og udviklingsprojekter kan udnyttes i et større regi med de rette visioner og kompetencer.

Kort om Freelizer

Freelizer A/S er et selskab, der gennem en årrække har udviklet og leveret tracking- og kørebogs-løsninger til både private og erhvervslivet. Freelizer har sat standarder indenfor tracking-branchen.

 

Kort om WorldTrack

WorldTrack A/S og WorldTrack International A/S udvikler, producerer og distribuerer tracking-løsninger omfattende såvel hardware som software. Selskaberne løser opgaver for Forsvaret, en række kommuner samt mange segmenter i erhvervslivet.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com