Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Yderligere prisfald på originale reservedele

Søgeord:

20. april 2015  |  

Af Claus Warncke

Læst i alt:

1676 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Over 100.000 originale reservedele er skruet ned i pris - nu følger endnu en prisreduktion.

Scania fortsætter nu prisreduktionen på mærkets reservedele, efter at prisen på mere end 100.000 originale reservedele blev sænket i begyndelsen af i år.

Nu følger fra og med april endnu en prisreduktion på ekspansionstanke, kølere, intercoolere, styre- og sporestænger, styrekugler- og styreboltsæt og styrehuse.

 

 - Den ekstra prisreduktion på udvalgte reservedele gør Scania særdeles konkurrencedygtig, fortæller Scanias Supply Chain Manager Brian North.

 

Forskellen mellem gode og dårlige resultater ligger oftest i detaljen. Scanias reservedele udvikles og tilpasses løbende for at forbedre bilernes ydeevne. Derudover har Scania en god kvalitetskontrol, der sikrer, at der ikke opstår fejl i produktionen, eller hos underleverandører, der kan skabe problemer for kunderne.

 

Brian North:

- Mange vognmænd er stadig af den overbevisning, at det er en god forretning at købe uoriginalt. Men derimod er det vigtigt at forstå, at originale dele ikke handler om at betale en lille ekstra pris, men om at vognmandens samlede investering i lastbil og driftsøkonomi bliver bedst mulig. Derudover har originale dele naturligvis en markant lavere risiko for at skabe problemer i dagligdagen, da vi har udviklet delene baseret på en masse driftserfaring, fortsætter han.

Scanias storstilede prisnedsættelse i starten af året skete efter en grundig analyse af det danske markeds prissætning på både originale og uoriginale reservedele til lastbiler og busser.

Mange vognmænd har allerede taget godt imod prisreduktionen. Med den ekstra prisnedsættelse håber Scania på endnu flere glade købere.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com