Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ydesen ind i PIANC-bestyrelse

Søgeord:

26. august 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2302 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Teknisk chef på Hirtshals Havn ind i bestyrelse i den danske afdeling af international interesseorganisation for udvikling af havnerelateret infrastruktur.

Teknisk chef på Hirtshals Havn ind i bestyrelse i den danske afdeling af international interesseorganisation for udvikling af havnerelateret infrastruktur.Det er erhvervshavnenes brancheorganisation Danske Havn, der har indstillet Hirtshals Havns tekniske chef Peter Ydesen til en bestyrelsespost i den danske afdeling af PIANC.

 

Den 6. august modtog Hirtshals Havn meddelelsen om, at det er besluttet at optage Peter Ydesen i bestyrelsen, og den tekniske chef besidder dermed en fast bestyrelsespost.

 

I forbindelse med teknisk chef Peter Ydesens optagelse i PIANC's bestyrelse udtaler Hirtshals Havns administrerende direktør Jens Kirketerp Jensen:

 

- Vi betragter Peter Ydesens udpegning til PIANC's bestyrelse som en anderkendelse af havnens tekniske chefs kompetencer og viden inden for havnebygning, samt hans arbejde med udvikling af infrastruktur gennem mere end 20 år. Yderligere må vi betragte udpegningen som en bekræftelse af den position som Hirtshals Havn over de seneste år har opnået i den danske havnesektor.

Global interesseorganisation

PIANC er en verdensomspændende interesseorganisation, der er etableret i 1885 for at samle professionelle organisationer og personer, der arbejder med udvikling af infrastruktur til vandbåret transport, såsom havne og indlandsvandveje.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com