Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Zeaborn overtager E.R. Schiffahrt

Søgeord:

16. februar 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

161 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Tilføjer 81 fartøjer til flåden.

Den tyske shippingkoncern Zeaborn Group har overtaget 100 procent af aktierne i det ligeledes tyske rederi E.R. Schiffahrt.

 

Zeaborn oplyser i en skriftlig meddelelse, at selskabet med tilbagevirkende kraft fra 1. januar 2018 overtager ledelse, personale og datterselskaber i E.R. Schiffahrt – inklusive skibsmæglervirksomheden Harper Petersen & Co.

 

Ifølge Zeaborn har selskabet med erhvervelsen af E.R. Schiffahrt opnået en milepæl på vejen mod at blive et integreret og internationalt opererende rederi inden for både liniefart og tramp-shipping.

 

Ove Meyer og Jan-Hendrik Többe fra ledelsen i Zeaborn Group udtaler:

 

- Vi er meget glade for, at vi med E.R. Schiffahrt har tilføjet et velkendt rederi til vores selskab, der passer godt ind i vores portefølje og med hvem vi yderligere kan optimere vores services til kunderne. Vores kunder kræver fleksibilitet, pålidelighed og optimale transportløsninger. Med udvidelsen af flåden kan vi yderligere forbedre både kvaliteten og kvantiteten af vores produkter og services til kundernes fordel, lyder det.

Med købet tilføjer Zeaborn 61 containerskibe og 20 bulkskibe til flere end 165 fartøjer. Med integrationen af E.R. Schiffahrt råder Zeaborn over 360 medarbejdere til lands og flere end 5.000 ansatte til søs.

 

Kontrakten blev underskrevet 1. februar, og handlen er betinget af godkendelse fra konkurrencemyndighederne. De finansielle detaljer holder selskaberne for sig selv, lyder det.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com