Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Medarbejdere

Redaktion

Lars Myrup Lassen

Journalist

 

Tlf: +45 20 72 28 24

lml@dtmedier.dk

 

Vejtransport, havne og skibsfart, infrastruktur, politik, varebiler/Road haulage, shipping, ports, infrastructure, policy, vans/Strassenverkehr, Häfen und Schifffahrt, Infrastruktur, Politik, Kleintransporter.

Anders Per Gajhede

Ansvarshavende redaktør

 

Tlf: +45 43 58 45 39

apg@dtmedier.dk

 

Vejtransport, luftfragt, havne og skibsfart/Road haulage, air cargo, ports and shipping/Strassenverkehr, Luftfracht Häfen und Schiffahrt.

Salg

Jeanette Maria Routhe

 

Tlf: +45 43 58 45 42

jmr@dtmedier.dk

Camilla Krogh

 

Tlf: +45 43 58 45 30

Mobil: +45 20 79 83 88

camilla@dtmedier.dk

Henrik Balsløw Kristensen

 

Tlf: +45 43 58 45 41

hbk@dtmedier.dk

Administration / Abonnement

Bente Rasmussen

 

Direkte tlf: +45 43 58 45 35

bente@dtmedier.dk

Lene Samsøe

 

Direkte tlf: +45 43 58 45 34

lene@dtmedier.dk

Tom Nielsen

Layout

 

Direkte tlf. +45 61 513 676

tom@dtmedier.dk

En velfungerende transport- og logistikbranches betydning for samfundshjulene kan ikke overvurderes. Det er vitalt for borgerne og forsyningssikkerheden, at madvarer, medicin, landbrugsvarer, produktionsudstyr, eksport- og importgods gnidningsfrit kan flyttes fra A til B. Og det er vigtigt, at aktørerne i den danske transport- og logistikbranche driver forretning og træffer beslutninger på et oplyst grundlag, og det vil vi hos Transport Tidende – i al beskedenhed – gerne bidrage til.

 

Transport Tidendes læsere er beslutningstagerne i de danske speditions-, shipping og logistikbrancher samt deres kunder i import- og eksportsektoren. Når vi har valgt denne målgruppe, er det fordi, vi gerne vil bidrage til, at branchens beslutningstagere kan navigere rundt blandt leverandører, kunder og kolleger på et oplyst grundlag med hjælp fra et uafhængigt fagmedie.

 

Transport Tidendes dygtige og erfarne fagjournalister bidrager dagligt til et nuanceret overblik over dagens vigtigste transport- og logistiknyheder fra ind- og udland. Vi er kun tilfredse, hvis læserne af Transporttidende.com forlader hjemmesiden med visheden om at være godt dækket ind og klar til at tage en god transportsnak med kollegerne omkring frokostbordet på et transportfagligt oplyst grundlag.

 

Transport Tidende er erhvervsmediet, der dækker de nationale og internationale transport- og logistikkæder til lands, til vands, i luften og på varelagrene. Vi brænder for at fortælle om de virksomheder, der opbygger, driver og leder effektive forsyningskæder af alt fra vitaminpiller til store og tunge projekttransporter - herunder også branchens rammevilkår inden for uddannelse, infrastruktur, miljø, jura og politik.

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com