Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Følg os på LinkedIn

Indhold leveret af Danske Speditører

 

Danske Speditører er den danske erhvervsorganisation, der har flest følgere på LinkedIn. Lige nu er vi næsten 30.000 personer i vores web-univers.

 

Er du ikke allerede kommet med, er du hjertelig velkommen, klik her

 

https://www.linkedin.com/in/danske-spedit%C3%B8rer-61096813b/ 

 

 

På det seneste har vi bragt mange uploads om emner, der betyder meget for speditørerne og for transportbranchen. Det drejer sig f.eks. om

 

- Apardheid på rastepladserne, der drejer sig om de kommende parkeringsrestriktioner på de statslige rastepladser langs motorvejene.
- Chaufførmangel og den dalende kapacitet inden for vejgodstransport, der får omkostningerne til at stige.

- Nyheder fra de øvrige transportmedier af betydning for speditørerne.

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Danske Speditører er brancheorganisation for en lang række medlemsvirksomheder, som planlægger og handler med transport- og logistikydelser som bindeled mellem handels- og fremstillingssektoren og transportindustrien.
Foreningen er opdelt i 9 lokalforeninger. Foreningens sekretariat er beliggende i Børsbygningen ved Christiansborg i København.

Danske Speditører er medlem af Nordisk Speditørforbund (NSF), FIATA og Dansk Erhverv.

Nordisk Speditørforbund varetager de nordiske organisationers interesser på det transportmæssige område og forhandler bl.a. NSAB - Nordiske Speditørforbunds Almindelige Bestemmelser.

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com