Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Konference: Toldkonference tirsdag den 19. september 2017

Indhold leveret af Danske Speditører

 

Kom til Toldkonference tirsdag den 19. september 2017

 

Danske Speditører og Skatteministeriet holder Toldkonference tirsdag den 19. september 2017 med et program, der er aktuelt og relevant for virksomheder, der beskæftiger sig med international handel.

Regeringen har i midten af juni 2017 meddelt, at SKAT nedlægges om præcis et år, og der vil opstå syv nye statslige styrelser. Af særlig interesse for virksomheder inden for transport og handel er det, at der vil blive oprettet en specialiseret og driftsorienteret Toldstyrelse.

Til at stå for udviklingen af nye IT-systemer og lignende, der er nødvendigt for at kunne implementere EU-toldkodeksen, er Implementerings Center for Told (ICT) allerede blevet skabt, og det vil indgå i Skatteministeriets nye udviklings- og forenklingsstyrelse med hjemsted i København. Speditørerne, og virksomheder i andre brancher, har store forventninger til den gennemgribende digitalisering, der skal ske for, at Danmark kan leve op til EU-toldkodeksen. Det kan næsten kun gå for langsomt.

Når Danske Speditører i samarbejde med toldmyndighederne slår dørene op for den årlige Toldkonference tirsdag den 19. september 2017, er der særlig fokus på disse meget store ændringer i den danske toldadministration. Og ikke mindst på de forventede positive konsekvenser heraf for dansk erhvervsliv.

Aktualiteten er også helt i top, når det handler om Toldkonferencens andet store tema, nemlig Brexit.

Til at orientere om Brexit-forhandlingerne og de forventede konsekvenser for dansk erhvervsliv bliver der på Toldkonferencen bl.a. et oplæg fra chefen for Udenrigsministeriets Brexit-sekretariat.

Som det ser ud netop nu i juni 2017, skal Theresa May regere i et samarbejde med det lille nordirske parti Democratic Ulster Party (DUP). Det betyder nok en lidt blidere Brexit.

DUP ønsker f.eks. at Storbritannien skal blive i EU's toldunion. For partiet er fri bevægelighed for både varer og personer mellem Republikken Irland og Nordirland fuldstændig afgørende. DUP ønsker ingen toldbehandling af varer.

Om det bliver denne lidt blidere Brexit-linje, der bliver styrende for, hvor det hele ender, får deltagerne i Toldkonferencen den 19. september 2017 få et kvalificeret fingerpeg om. Det giver virksomhederne et godt fundament til at forberede sig på markedsvilkårene efter, at EU og Storbritannien er gået fra hinanden.

Læs mere om toldkonferencen på www.dasp.dk/kurser?tid=1135, hvor du også kan tilmelde dig.

 

Ved tilmelding til årets toldkonference før 1. juli er prisen 1.895 kr. pr. deltager Ved senere tilmelding er prisen 2.295 kr. Alle priser er eksklusiv moms.

  

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com

Tilmeld nyhedsbrev

 

Jeg tilmelder mig nyhedsbrev fra Danmarks Transport-Tidende

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@dtmedier.com